OVER MIJ

Mijn naam is Hendrickje Scholten, ik ben 40 jaar. Ik groeide op in de Achterhoek, vertrok op mijn 18e naar Amsterdam en woon na heel wat omzwervingen nu sinds enige jaren met mijn man en kinderen in het mooie Zwolle.

Als coach en trainer faciliteer ik persoonlijke ontwikkeling. Ik hou enorm van mijn werk en geniet elke dag van wat ik doe. Het is mijn tweede natuur om mensen te coachen, het komt voort uit interesse en gedrevenheid. Ik vind het mooi om te zien hoe iemand groeit en het beste uit zichzelf haalt.

Ik ben een vrije denker, ik wil niet oordelen. Mijn doel is door het stellen van de juiste vragen je tot eigen inzichten te brengen. Positiviteit, humor en reflectievermogen zijn daarbij voor mij essentieel. Wanneer je in beweging wilt komen moet je leren naar jezelf te kijken en dat kan enorm boeiend zijn.

Hendrickje Scholten

Ik ben vanaf 2003 werkzaam als coach en trainer binnen het bedrijfsleven en overheid. Eerst een aantal jaren in dienst en sinds 2017 als zelfstandige. Ik begeleid persoonlijke coachingstrajecten, outplacementtrajecten, re-integratie 2e spoor en teamcoaching (o.a. door middel van training).

Door de jarenlange ervaring en de vele klanten die ik geadviseerd heb, begrijp ik de dynamiek van een organisatie en de belangen van de werknemer en werkgever. Ik begrijp als geen ander dat de inzetbaarheid, effectiviteit en gezondheid veel waard is.

Ik ga graag met je in gesprek over de vraagstukken binnen je organisatie op het gebied van vitaliteit en mobiliteit.

DIENSTVERLENING

Organisaties
Een organisatie draait pas optimaal wanneer de mensen die er werken optimaal functioneren.
Particulieren
Wanneer je een stap wilt zetten in de goede richting en jezelf wilt ontwikkelen, op welk gebied dan ook.